Outlook Electronics B.V.
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Bedrijfsprofiel

OUTLOOK electronics is een firma (opgericht in 1999) welke zich ten doel heeft gesteld om informatie- en presentatiesystemen te leveren in Nederland en België.


Business to business is de manier waarop wij graag zaken willen doen. Onze visie is om kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid te projecteren op de markt.
De organisatie is zeer flexibel en kan hierdoor haar afspraken nakomen. "Doen wat je zegt" is ons motto. Bij OUTLOOK electronics weet u waar u aan toe bent.

Behalve een gedegen technisch advies krijgt u bij ons een offerte op maat.
Het productenpakket is compleet en bevat naast de elektronische LED displays voor binnen en buitentoepassing ook complete PC software en diverse communicatiedragers.

Door de intense contacten met veel facilitair afdelingen van bedrijven en overheidsinstellingen en hun verzoek om meer te kunnen bieden aan deze facilitaire diensten is het programma van LED Display’s sterk uitgebreid door het leveren van Cliëntenbegeleiding systemen. Waardering. Dat onze producten en werkwijze gewaardeerd wordt, blijkt uit de groeiende lijst van opdrachtgevers.

Daaronder bevinden zich: Sportclubs, Nederlandse Gemeenten, Scholen en Universiteiten, Internationals, Apotheken, Hotels, Banken, Theaters, Sportscholen, Musea, Sauna's, Ziekenhuizen, Autogaragebedrijven en nog veel meer uit overheid en bedrijfsleven.

Handbal scorebord

Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok