Outlook Electronics B.V.
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

28,10,0,50,1
600,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
Nederland staat bekend om haar transport in welke vorm dan ook. Zowel bij vervoer over land, water en lucht worden onze LED displays toegepast. De displays geven vaak een bevestiging van het aantal orders of goederen. Via diverse manieren (handmatig of gekoppeld op logistiek systeem) kunnen de LED displays worden aangestuurd van de juiste up to date informatie. Het belang van veilig werken wordt uitgedragen middels een veiligheidsdisplay
Bedrijven
View Image
Vele klanten bezoeken elk jaar waarschijnlijk ook Uw attractiepark. Helaas kunt U dan niet voorkomen dat klanten soms moeten wachten. Outlook electronics levert een aantal cliëntenbegeleidingssystemen hiervoor. Ook het informeren van gasten over wachttijden of andere mededelingen kan zowel binnen als buiten perfect plaatsvinden met een meerlijnige display of city info display. Met een videowall vergroot u de belevingen van uw gasten.
Atractieparken
View Image
U wilt uw cliëntèle op de hoogte stellen van wisselkoersen, rente en tarieven? U wilt de aandacht van wachtende cliënten trekken? Dan is een informatiezuil of meerlijnig display een opvallende keuze. Ook om grotere cliëntenstromen in goede banen te leiden worden wachtende klanten middels een afgestemd volgnummersysteem professioneel geholpen. Daarnaast zorgen ons indoor en outdoor klokken ervoor dat U bij de tijd blijft.
Financieel
View Image
Voor het goed weergeven van uw prijzen bent U bij Outlook electronics aan het goede adres. Met een kwalitatief hoogstaand programma van LED displays leveren wij U een totaaloplossing welke direct geplaatst kan worden bij uw tankstation. Ook leveren wij U displays op frame welke ingebouwd kunnen worden in een bestaande of nieuwe reclamezuil. U kunt inbellen voor het wijzigen van de prijsinformatie of het display wordt gekoppeld (eventueel draadloos) op de pompinstallatie. Ook prijzenborden met tijd- en temperatuurweergave of met een lichtkrant leveren wij zonder probleem.
Brandstof maatschappijen
View Image
Vele gemeenten mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Via diverse City info informatiezuilen en wanddisplays worden vele burgers geïnformeerd over stadsinformatie en burgerzaken. Ook om grotere cliëntenstromen in goede banen te leiden naar de diverse diensten welke het gemeentehuis aanbiedt worden wachtende klanten middels de diverse cliëntenbegeleidingssystemen professioneel geholpen. Daarnaast zorgen ons indoor en outdoor klokken ervoor dat U bij de tijd blijft.
Overheid
View Image
Als theater wilt U natuurlijk bekendheid geven aan de voorstellingen welke bij U gepland staan. Dat kan op verschillende manieren. Een manier is middels een meerlijnig LED display of lichtkrant. Hiermee bent U flexibel en verzekerd van een hoge attentiewaarde. Daarnaast kunt U binnen het theater onze displays inzetten voor zaalverwijzing.
Media Theater
View Image
Of het nu om een afname van bloed gaat of om een uitgebreid onderzoek, waarschijnlijk zullen er meerdere patiënten zijn die voor deze diensten naar het ziekenhuis komen. Om dit allemaal in goede banen te begeleiden worden of patiënten begeleidingssystemen toegepast. Outlook electronics levert deze systemen op maat en in diverse uitvoeringen. Ook voor het weergeven van wachttijden en de tijd worden de LED displays en LED klokken van Outlook electronics toegepast.
Ziekenhuizen
View Image
Voor het weergeven van studenteninformatie zoals roosteraanpassingen, lesuitval, algemene interne mededelingen vormt het LED display de perfecte oplossing. Met de software is het mogelijk om steeds dynamisch de studenten te informeren. Uitvoeringen zijn er in verschillende vormen zoals wanddisplays, informatiezuilen, informatieconsolen, videowalls. Om grotere studentenstromen in goede banen te leiden naar de diverse diensten welke het studentenservicecentrum aanbiedt worden wachtende studenten middels de diverse cliëntenbegeleidingssystemen professioneel geholpen.
Onderwijs instellingen
View Image
Als U in de hotellerie of horeca werkzaam bent weet U dat er een heleboel te regelen is op het moment dat Uw gasten arriveren. Zeker wanneer gasten voor de eerste maal Uw gelegenheid bezoeken is het voor hun altijd even zoeken. Vaak brengt de front office of receptie uitkomst. Door toepassing van informatiedisplays met een agendafunctie kunt U op het juiste tijdstip de gasten informeren over waar heen te gaan. Deze zaalverwijzing brengt rust bij zowel gastheer als gasten en ontlast uw front office personeel.
De apothekers krijgen het de komende jaren steeds drukker door de vergrijzing. Dat betekent dat het belangrijk is dit groter aanbod van cliënten in goede banen te leiden. Outlook electronics levert hiervoor diverse wachtrij systemen ook wel cliëntenbegeleidingssystemen of patiënten begeleidingssystemen genoemd. Ook de informatiedisplays voor binnentoepassing kunnen zeer goed toegepast worden om uw cliënten te informeren. Onze apotheekkruizen vormen een speciaal programma ,waarmee uw apotheek goed zichtbaar wordt in het straatbeeld.
Apotheken
Read More!
Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok