Outlook electronics
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een grafisch display trekt de aandacht. Productie en industriële displays worden op steeds meer locaties geplaatst. Dergelijke displays hebben veel voordelen en zijn een ideale manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Outlook Electronics verzorgt videowalls en industriële displays, zoals een productie display in fabrieken of een grafisch display met reizigersinformatie op stations en luchthavens. Een grafisch display is zowel indoor als outdoor te plaatsen. Zowel indoor als outdoor grafische displays zijn onder alle omstandigheden zeer goed te zien, zelfs bij fel zonlicht.

Grafisch display
Bekijk onze grafische displays +31 (0)73 5037453

Betrouwbaar grafisch display en deskundig advies

Bent u op zoek naar een productie display? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met alle soorten grafische displays, zoals industriële displays, en videowalls op muziekfestivals en andere evenementen. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. Ons team van deskundigen geeft u het beste advies en u weet vooraf precies wat u koopt. We maken altijd gebruik van componenten van de beste kwaliteit en staan garant voor een betrouwbare werking. We leveren onze industriële displays en videowalls altijd compleet met alle benodigde hard- en software.

Alleen de hoogste kwaliteit led-technologie

Outlook Electronics is importeur van Altoona. Dit is een gerenommeerde fabrikant van full color led video displays. Elke productie display is van hoge kwaliteit en doet onder alle weersomstandigheden dienst. We testen alle onderdelen uitvoerig voorafgaand aan de installatie. Als het gaat om een productie display voor binnen of buiten bent u bij ons aan het juiste adres. We volgen vragen snel op en uiteraard mag u ook rekenen op een snelle levering en service. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 5037453 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..