Outlook electronics
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Voor de huur van een led scherm bent u bij Outlook Electronics aan het juiste adres. Een led-scherm maakt indruk op uw doelgroep en heeft een hoge attentiewaarde. Organiseert u een evenement of kiest u voor langere tijd voor de huur van een led scherm? Speciaal voor de verhuur hebben we een groot assortiment mobiele led schermen en modulaire led schermen. Ze zijn geschikt voor allerlei soorten beeldmateriaal, zoals advertenties, foto’s of volledige video. De huur van een led scherm is vooral een aantrekkelijke optie in situaties waar u het led scherm slechts tijdelijk nodig hebt. Voor een vast laag maandelijks huurbedrag weet u precies waar u aan toe bent.

Verhuur led schermen
Bekijk onze grafische displays +31 (0)73 5037453

Verhuur led schermen bij Outlook Electronics

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met led-technologie en digitale reclameborden. Daarmee zijn we een deskundige gesprekspartner voor alle branches, van sportverenigingen tot gemeenten, distributiecentra, benzinestations en de industrie. We geven u graag advies over de huur van een led scherm dat het beste bij uw behoefte past. We bieden onder meer complete videowalls, lichtkranten, score- en prijzendisplays, en informatieschermen voor de industrie. De mogelijkheden van led-schermen zijn vrijwel eindeloos. Welk model u ook kiest, met de huur van een led scherm kiest u voor een in het oog springende boodschap die door uw doelgroep gezien wordt.

Verhuur van led schermen met goede prijs-kwaliteitverhoudin

Bij onze verhuur van led schermen mag u rekenen op deskundig advies en een persoonlijke benadering. Zo weet u precies wat u huurt en wat u van het gehuurde led scherm mag verwachten. Bij Outlook Electronics kunt u terecht voor alle mogelijke led schermen, van relatief eenvoudige lichtkranten tot grote mobiele videowalls. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0)73 5037453 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan bepalen we samen met u de beste opties en mogelijkheden.