Outlook Electronics B.V.
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Met een digitaal prijzenbord voor het tankstation geeft u duidelijk aan voor welke literprijzen getankt kan worden. Een prijzenbord geeft altijd de actuele brandstofprijzen aan en is voor optimale herkenning ook te voorzien van uw bedrijfslogo. Outlook Electronics bouwt ook handmatig bediende prijzenborden bij tankstations om naar een volledig functioneel led-prijzenbord met automatische koppeling voor optimaal gebruiksgemak. Prijswijzigingen worden na het ombouwen vanzelf en op een heldere manier op uw prijzenbord weergegeven.

Prijzenbord tankstation
Bekijk onze Prijzenborden +31 (0)73 5037453

Prijzenbord voor een tankstation kopen bij Outlook Electronics

Outlook Electronics heeft ruim 20 jaar ervaring met het plaatsen van digitale prijzenborden bij tankstations. Ze zijn betrouwbaarheid en van hoge kwaliteit. Een prijzenbord bij een tankstation moet immers onder alle omstandigheden werken en eenvoudig aan te sturen zijn. Een digitaal prijzenbord bestaat in allerlei vormen en maten. Voor nog meer aandacht breidt u een digitaal prijzenbord voor het tankstation eenvoudig uit met weergave van de tijd en de temperatuur. We geven u graag deskundig advies welk model voor u het geschiktst is. We geloven in een persoonlijke benadering en luisteren naar uw wensen, die we vertalen naar de beste oplossing. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Uitgebreide mogelijkheden voor een prijzenbord op maat

De mogelijkheden voor het ontwerp en de plaatsing van een prijzenbord zijn vrijwel eindeloos. We plaatsen het prijzenbord bijvoorbeeld op de luifel van het tankstation of op een constructiepaal, met displays aan beide zijden. Zo zijn de prijzen al vanaf grote afstand goed leesbaar. Voorafgaand aan de plaatsing maken we het gehele prijzenbord inclusief belettering klaar in onze productieruimte. We werken samen met lokale bedrijven voor grondwerk en takelwerkzaamheden. Na aansluiten en testen geniet u direct van alle voordelen! We hebben geen wachttijden en reageren snel op vragen. Kunnen we iets voor u betekenen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (0)73 5037453 gerust voor meer informatie.

Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok