Outlook Electronics B.V.
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een digitaal scorebord voor korfbal is de handigste en eenvoudigste manier om tijdens korfbalwedstrijden de score bij te houden. Een scorebord voor korfbal is ideaal om de tussenstand en de resterende speeltijd aan zowel de spelers als de toeschouwers te laten weten. Zowel de score als persoonlijke fouten en aparte schotklokken kunnen op een professioneel scorebord voor korfbal worden bijgehouden. Een korfbalscorebord is zeer eenvoudig te bedienen. Dit kan op afstand vanuit een centrale locatie. We leveren complete korfbal scoreborden inclusief installatie en montage.

Scorebord korfbal
Bekijk onze korfbal scorenborden +31 (0)73 5037453

Scorebord voor korfbal kopen bij Outlook Electronics

Bij Outlook Electronics zijn we gespecialiseerd in led-scoreborden. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het bijhouden van scores voor diverse sporten, waaronder ook het in Nederland onverminderd populaire korfbal. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies waar sportverenigingen behoefte aan hebben. We ondersteunen u graag om het beste resultaat voor uw sporthal of andere locatie te bereiken. Een uitgebreid scorebord voor korfbal biedt een duidelijk overzicht van alle scores, setstanden, speeltijd en schotklokken. De grote getallen zijn onder alle omstandigheden goed afleesbaar, zelfs vanaf grotere afstanden. Onze digitale korfbal scoreborden worden gefabriceerd van kwalitatief hoogwaardige materialen. We garanderen u dan ook een professionele kwaliteit en een lange levensduur.

Deskundig advies en snelle plaatsing van uw scorebord voor korfbal

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om in uw sporthal of bij uw korfbalvereniging een scorebord te laten plaatsen? We geven u graag deskundig advies en informeren u over alle opties alsmede de verschillen tussen onze scoreborden. U weet dus precies wat u koopt en kunt rekenen op een persoonlijke benadering en snelle service. Hebt u een beslissing genomen? Dan kan een nieuw korfbal scorebord al op zeer korte termijn geplaatst worden. Geen lange wachttijden. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons gerust op +31 (0)73 5037453 voor meer informatie.

Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok