Outlook Electronics B.V.
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Met een voetbal scorebord geeft u de spelers, officials en supporters een uitstekende kijk op het verloop van de voetbalwedstrijd. Een groot scorebord trekt bovendien de aandacht en is daarom een perfecte plaats voor de logo's van sponsoren. Het is erg eenvoudig vanaf een centrale plaats te bedienen. Outlook Electronics levert complete voetbalscoreborden met waterdichte behuizing. Dankzij de grote en goed afleesbare getallen is het scorebord voor voetbal altijd en voor iedereen goed afleesbaar, zowel vanaf het veld als vanaf de tribune.

Voetbal scorebord
Bekijk onze voetbal scorenborden +31 (0)73 5037453

Voetbal scorebord kopen bij Outlook Electronics

Outlook Electronics is gespecialiseerd in de veelzijdige led-technologie, en produceert daarmee energiezuinige en waterdichte voetbalscoreborden van betrouwbare kwaliteit. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. U kunt vertrouwen op deskundig advies met een persoonlijke benadering. We verzorgen de volledige installatie en montage op een constructiepaal of andere plaats naar wens. Zelfs het logo van uw sponsor kan al vooraf door ons geplaatst worden. In ons assortiment vindt u ook een standaard voetbal scorebord, dat montageklaar bij uw voetbalvereniging geleverd kan worden. We geven u graag instructies en een duidelijk stappenplan. Onze digitale voetbalscoreborden zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Het voetbalscorebord is zelfs uit te breiden met een digitale lichtkrant, waarop u iedere gewenste tekst voorbij laat komen

Deskundig advies en snelle plaatsing van uw voetbal scorebord

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw voetbalclub of sportvereniging? We informeren u graag over alle opties. U weet bij Outlook Electronics altijd vooraf precies wat u koopt en mag rekenen op een goed prijs-kwaliteitverhouding. Hebt u uw keuze voor een mooi voetbal scorebord gemaakt? Dan plaatsen we het op korte termijn. We doen niet aan wachttijden maar bieden snelle service en opvolging. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 5037453 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok