Outlook electronics
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Met een elektronisch scorebord wordt het bijhouden van de actuele standen tijdens een sportwedstrijd of evenement heel eenvoudig. Een korte blik op het scorebord is voor spelers, officials en supporters voldoende om direct alle actuele informatie over de tussenstanden en resterende speeltijd te bekijken. Bovendien is het een ideale plaats om uw sponsor(en) op een fraaie manier onder de aandacht te brengen. Onze standaard elektronische scoreborden zijn tot op wel 200 meter afstand perfect afleesbaar. Ons scorebord voor voetbal en scoreborden voor andere sporten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Elektronisch scorebord
Bekijk onze scoreborden +31 (0)73 5037453

Elektronisch scorebord kopen bij Outlook Electronics

Inmiddels hebben we ruim 20 jaar ervaring met alle mogelijkheden van led-technologie en elektronische scoreborden. Onze scoreborden zijn uitermate betrouwbaar en werken onder alle omstandigheden. Ze zijn te besturen met een handig display, vanuit een centrale plaats via een pc, of mobiel met een afstandsbediening. Wanneer u een elektronisch scorebord voor voetbal of een ander scorebord wilt aanschaffen, dan helpen we u graag verder. We geloven in een persoonlijke benadering en luisteren naar uw wensen. We geven u graag deskundig advies, zodat u altijd weet wat u koopt en hoe het scorebord werkt.

Een elektronisch scorebord voor voetbal plaatsen

We plaatsen of monteren uw elektronische scorebord met plezier. Een elektronisch scorebord voor voetbal wordt vaak op een stalen constructie of paal aangebracht. U hoeft op de plek waar het elektronische scorebord moet komen alleen maar te zorgen voor een stroomaansluiting van 230 V. Wij regelen de rest. En hebt u een sponsor? Dan vermelden we er desgewenst meteen het logo prominent op het scorebord. Ook een dynamische lichtkrant behoort tot de mogelijkheden. Outlook Electronics heeft geen wachttijden en levert snel. We geven snel antwoord op uw vragen en bieden altijd een razendsnelle service. Kunnen we iets voor u betekenen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op telefoonnummer +31 (0)73 5037453 voor meer informatie.