Outlook Electronics B.V.
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Mobiele ledschermen zijn ideaal om uw boodschap naar uw doelgroep te communiceren. Ze worden veel toegepast bij diverse sportevenementen, festivals, presentaties en wegwerkzaamheden. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke branche bestaat een perfecte oplossing, verkrijgbaar voor zowel indoor als outdoor. Een mobiel ledscherm heeft een hoge helderheid en is ook in de buitenruimte zeer goed zichtbaar. Van relatief eenvoudige led-lichtkrant tot bewegende beelden op een grote videowall, mobiele ledschermen zijn een uitermate krachtige manier om de aandacht te trekken en meer informatie te geven, de veiligheid te vergroten of bijvoorbeeld reclame voor uzelf of sponsoren te maken.

Mobiele ledschermen

Bekijk onze grafische displays +31 (0)73 5037453

Mobiele ledschermen kopen bij Outlook Electronics

Al meer dan 20 jaar is Outlook Electronics gespecialiseerd in led-displays. We hebben aandacht voor iedere klant en zorgen daarbij altijd voor een persoonlijke benadering. Onze mobiele ledschermen van hoge kwaliteit zijn een vertrouwd beeld in Nederland en daarbuiten en bieden een hoge betrouwbaarheid in een fraai design. Al onze producten hebben een lange levensduur en zijn energiezuinig. Onze klanten komen uit alle branches en doelgroepen, waaronder sportverenigingen, gemeenten, distributiecentra, B2B, benzinestations en de industriële branche.

Altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding bij mobiele ledschermen

We weten hoe belangrijk snelle service en opvolging is voor onze klanten. Daarom mag u altijd rekenen op gedegen advies en de beste oplossing voor uw evenement of organisatie. Hebt u een keuze gemaakt? Dan kunt u op zeer korte termijn uw mobiele ledscherm plaatsen en gebruiken. U weet bij ons altijd precies wat u koopt en wat u van uw mobiele ledscherm mag verwachten. Bij Outlook Electronics kunt u kiezen tussen huren en kopen. We bespreken samen met u graag de voordelen van beide opties. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel naar +31 (0)73 5037453 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag verder.

Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok