Outlook Electronics B.V.
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij ons kunt u scoreborden kopen met verschillende opties voor sporten zoals voetbal, basketbal, korfbal en meer. Ons standaard scorebord is een perfecte totaaloplossing. Met cijfers van maar liefst 40 centimeter hoog is het scorebord tot een afstand van ruim 200 meter nog uitstekend leesbaar. U bedient het elektronische scorebord eenvoudig met een afstandsbediening op zakformaat en met een groot bereik. Door een compleet scorebord te kopen, kunt u de speelstand en de speeltijd in minuten aan spelers, officials en supporters laten zien. Het standaard scorebord wordt seriematig door ons geproduceerd, waardoor u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Scorebord kopen
Bekijk onze scorenborden +31 (0)73 5037453

Scorebord kopen bij Outlook Electronics

Bent u van plan een scorebord te kopen, dan bent u bij Outlook Electronics aan het juiste adres. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met scoreborden en led-technologie en produceren energiezuinige en waterdichte scoreborden van betrouwbare kwaliteit. We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk en luisteren naar uw wensen. Heeft uw voetbalvereniging een of meerdere sponsoren? Dan zorgen we ervoor dat een logo naar keuze op een opvallende plaats onder of boven het scorebord getoond wordt. Ook de montage van het geheel verzorgen we graag voor u. U hoeft alleen maar te zorgen voor een geaarde stroomaansluiting van 230 V en wij regelen de rest!

Scorebord kopen? Deskundig advies en snelle plaatsing

Onze scoreborden zijn betrouwbaar en werken onder alle omstandigheden. Wanneer u meer wilt weten over de specifieke mogelijkheden voor uw sportvereniging, dan geven we u graag deskundig advies. We kunnen een scorebord op korte termijn leveren en op de door u gewenste locatie monteren en installeren. Er zijn geen wachttijden. U krijgt bij vragen snel antwoord en geniet van snelle service. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +31 (0)73 5037453 voor meer informatie.

Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok