Outlook Electronics B.V.
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een digitaal scorebord voor basketbal is voor basketbalverenigingen een ideale manier om tijdens wedstrijden de score bij te houden. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening kunt u de tussenstand zeer eenvoudig wijzigen. Ook een scorebord voor basketbal met terugtelklok behoort tot de mogelijkheden. Deze maakt het voor zowel spelers als toeschouwers gemakkelijk om per kwart de resterende speeltijd te zien. Outlook Electronics levert complete basketbal scoreborden met bediening en tijdklok, indien gewenst compleet met de opmaak van een sponsor. Op een professioneel scorebord voor basketbal kunnen de score, persoonlijke fouten en aparte schotklokken worden bijgehouden.

Scorebord basketbal
Bekijk onze basketbal scorenborden +31 (0)73 5037453

Scorebord voor basketbal kopen bij Outlook Electronics

Outlook Electronics is gespecialiseerd in digitale scoreborden voor sporthallen en sportvelden. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat voor sportverenigingen en de basketbalsport belangrijk is. Onze displays springen in het oog door de opvallend grote en felle cijfers, waarbij het geheel een solide en professionele uitstraling heeft. Onze scoreborden voor basketbal zijn niet alleen in een sporthal, maar ook in de buitenruimte vanuit alle hoeken zeer goed zichtbaar. Ook is het mogelijk om het logo van de sponsor te verlichten en een digitale lichtkrant toe te voegen voor iedere gewenste boodschap. Doordat we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen gebruiken, is een lange levensduur gegarandeerd.

Deskundig advies met snelle service en snelle opvolging

Bij Outlook Electronics houden we van aanpakken. U krijgt altijd deskundig advies, waarbij we u graag informeren over de mogelijkheden. We houden van een persoonlijke benadering en hebben ruime ervaring met het plaatsen van scoreborden in sporthallen en bij basketbalverenigingen. Geen wachttijden! Dankzij onze snelle service en opvolging kan een nieuw scorebord voor basketbal op zeer korte termijn bij u geplaatst worden. Ook de installatie- en montagewerkzaamheden voeren we indien gewenst met plezier voor u uit, waarna u uiteraard een uitgebreide uitleg over de bediening krijgt. Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bel +31 (0)73 5037453 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok