Outlook electronics
De Grote Beer 35
5215 MR ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73  5037453

LCD Totem Outdoor

|
Geschreven door Hargo Geijbels

LCD totem Outdoor

 

Voor outdoortoepassingen met  LCD monitoren gelden er speciale eisen om dit sccesvol te doen over de langere termijn.
Iets waar outlook electronics veel ervaring in heeft.

Op de LCD monitor kunt u via software tegenwoordig bijna alle content laten zien:
Teksten, foto’s, presentaties, bewegende beelden, films etc…

Door de LCD monitor in een zuil (totem) vorm op te stellen word uw content op een ideaal waarneembare hoogte gepresenteerd.

* Nederlands product

* Full HD Hight Brightness LCD monitoren

* Koeling + Verwarming in behuizing

* Aluminium poercoated full colour beletterde zuil

* 2 jaar garantie

LCD totem Outdoor 55 INCH:


City Info 55LCD  

LCD totem Outdoor 65 INCH:

 City Info 65LCD

Voetbal scorebord

|
Geschreven door grizzly
Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Met een voetbal scorebord geeft u de spelers, officials en supporters een uitstekende kijk op het verloop van de voetbalwedstrijd. Een groot scorebord trekt bovendien de aandacht en is daarom een perfecte plaats voor de logo's van sponsoren. Het is erg eenvoudig vanaf een centrale plaats te bedienen. Outlook Electronics levert complete voetbalscoreborden met waterdichte behuizing. Dankzij de grote en goed afleesbare getallen is het scorebord voor voetbal altijd en voor iedereen goed afleesbaar, zowel vanaf het veld als vanaf de tribune.

Voetbal scorebord
Bekijk onze voetbal scorenborden +31 (0)73 5037453

Voetbal scorebord kopen bij Outlook Electronics

Outlook Electronics is gespecialiseerd in de veelzijdige led-technologie, en produceert daarmee energiezuinige en waterdichte voetbalscoreborden van betrouwbare kwaliteit. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. U kunt vertrouwen op deskundig advies met een persoonlijke benadering. We verzorgen de volledige installatie en montage op een constructiepaal of andere plaats naar wens. Zelfs het logo van uw sponsor kan al vooraf door ons geplaatst worden. In ons assortiment vindt u ook een standaard voetbal scorebord, dat montageklaar bij uw voetbalvereniging geleverd kan worden. We geven u graag instructies en een duidelijk stappenplan. Onze digitale voetbalscoreborden zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Het voetbalscorebord is zelfs uit te breiden met een digitale lichtkrant, waarop u iedere gewenste tekst voorbij laat komen

Deskundig advies en snelle plaatsing van uw voetbal scorebord

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw voetbalclub of sportvereniging? We informeren u graag over alle opties. U weet bij Outlook Electronics altijd vooraf precies wat u koopt en mag rekenen op een goed prijs-kwaliteitverhouding. Hebt u uw keuze voor een mooi voetbal scorebord gemaakt? Dan plaatsen we het op korte termijn. We doen niet aan wachttijden maar bieden snelle service en opvolging. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 5037453 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Scorebord kopen

|
Geschreven door grizzly
Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij ons kunt u scoreborden kopen met verschillende opties voor sporten zoals voetbal, basketbal, korfbal en meer. Ons standaard scorebord is een perfecte totaaloplossing. Met cijfers van maar liefst 40 centimeter hoog is het scorebord tot een afstand van ruim 200 meter nog uitstekend leesbaar. U bedient het elektronische scorebord eenvoudig met een afstandsbediening op zakformaat en met een groot bereik. Door een compleet scorebord te kopen, kunt u de speelstand en de speeltijd in minuten aan spelers, officials en supporters laten zien. Het standaard scorebord wordt seriematig door ons geproduceerd, waardoor u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Scorebord kopen
Bekijk onze scorenborden +31 (0)73 5037453

Scorebord kopen bij Outlook Electronics

Bent u van plan een scorebord te kopen, dan bent u bij Outlook Electronics aan het juiste adres. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met scoreborden en led-technologie en produceren energiezuinige en waterdichte scoreborden van betrouwbare kwaliteit. We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk en luisteren naar uw wensen. Heeft uw voetbalvereniging een of meerdere sponsoren? Dan zorgen we ervoor dat een logo naar keuze op een opvallende plaats onder of boven het scorebord getoond wordt. Ook de montage van het geheel verzorgen we graag voor u. U hoeft alleen maar te zorgen voor een geaarde stroomaansluiting van 230 V en wij regelen de rest!

Scorebord kopen? Deskundig advies en snelle plaatsing

Onze scoreborden zijn betrouwbaar en werken onder alle omstandigheden. Wanneer u meer wilt weten over de specifieke mogelijkheden voor uw sportvereniging, dan geven we u graag deskundig advies. We kunnen een scorebord op korte termijn leveren en op de door u gewenste locatie monteren en installeren. Er zijn geen wachttijden. U krijgt bij vragen snel antwoord en geniet van snelle service. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +31 (0)73 5037453 voor meer informatie.

Scorebord korfbal

|
Geschreven door grizzly
Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een digitaal scorebord voor korfbal is de handigste en eenvoudigste manier om tijdens korfbalwedstrijden de score bij te houden. Een scorebord voor korfbal is ideaal om de tussenstand en de resterende speeltijd aan zowel de spelers als de toeschouwers te laten weten. Zowel de score als persoonlijke fouten en aparte schotklokken kunnen op een professioneel scorebord voor korfbal worden bijgehouden. Een korfbalscorebord is zeer eenvoudig te bedienen. Dit kan op afstand vanuit een centrale locatie. We leveren complete korfbal scoreborden inclusief installatie en montage.

Scorebord korfbal
Bekijk onze korfbal scorenborden +31 (0)73 5037453

Scorebord voor korfbal kopen bij Outlook Electronics

Bij Outlook Electronics zijn we gespecialiseerd in led-scoreborden. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het bijhouden van scores voor diverse sporten, waaronder ook het in Nederland onverminderd populaire korfbal. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies waar sportverenigingen behoefte aan hebben. We ondersteunen u graag om het beste resultaat voor uw sporthal of andere locatie te bereiken. Een uitgebreid scorebord voor korfbal biedt een duidelijk overzicht van alle scores, setstanden, speeltijd en schotklokken. De grote getallen zijn onder alle omstandigheden goed afleesbaar, zelfs vanaf grotere afstanden. Onze digitale korfbal scoreborden worden gefabriceerd van kwalitatief hoogwaardige materialen. We garanderen u dan ook een professionele kwaliteit en een lange levensduur.

Deskundig advies en snelle plaatsing van uw scorebord voor korfbal

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om in uw sporthal of bij uw korfbalvereniging een scorebord te laten plaatsen? We geven u graag deskundig advies en informeren u over alle opties alsmede de verschillen tussen onze scoreborden. U weet dus precies wat u koopt en kunt rekenen op een persoonlijke benadering en snelle service. Hebt u een beslissing genomen? Dan kan een nieuw korfbal scorebord al op zeer korte termijn geplaatst worden. Geen lange wachttijden. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons gerust op +31 (0)73 5037453 voor meer informatie.

Scorebord basketbal

|
Geschreven door grizzly
Gedegen technisch advies
"Doen wat je zegt" is ons motto
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een digitaal scorebord voor basketbal is voor basketbalverenigingen een ideale manier om tijdens wedstrijden de score bij te houden. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening kunt u de tussenstand zeer eenvoudig wijzigen. Ook een scorebord voor basketbal met terugtelklok behoort tot de mogelijkheden. Deze maakt het voor zowel spelers als toeschouwers gemakkelijk om per kwart de resterende speeltijd te zien. Outlook Electronics levert complete basketbal scoreborden met bediening en tijdklok, indien gewenst compleet met de opmaak van een sponsor. Op een professioneel scorebord voor basketbal kunnen de score, persoonlijke fouten en aparte schotklokken worden bijgehouden.

Scorebord basketbal
Bekijk onze basketbal scorenborden +31 (0)73 5037453

Scorebord voor basketbal kopen bij Outlook Electronics

Outlook Electronics is gespecialiseerd in digitale scoreborden voor sporthallen en sportvelden. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat voor sportverenigingen en de basketbalsport belangrijk is. Onze displays springen in het oog door de opvallend grote en felle cijfers, waarbij het geheel een solide en professionele uitstraling heeft. Onze scoreborden voor basketbal zijn niet alleen in een sporthal, maar ook in de buitenruimte vanuit alle hoeken zeer goed zichtbaar. Ook is het mogelijk om het logo van de sponsor te verlichten en een digitale lichtkrant toe te voegen voor iedere gewenste boodschap. Doordat we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen gebruiken, is een lange levensduur gegarandeerd.

Deskundig advies met snelle service en snelle opvolging

Bij Outlook Electronics houden we van aanpakken. U krijgt altijd deskundig advies, waarbij we u graag informeren over de mogelijkheden. We houden van een persoonlijke benadering en hebben ruime ervaring met het plaatsen van scoreborden in sporthallen en bij basketbalverenigingen. Geen wachttijden! Dankzij onze snelle service en opvolging kan een nieuw scorebord voor basketbal op zeer korte termijn bij u geplaatst worden. Ook de installatie- en montagewerkzaamheden voeren we indien gewenst met plezier voor u uit, waarna u uiteraard een uitgebreide uitleg over de bediening krijgt. Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bel +31 (0)73 5037453 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op deze website gebruikt Oulook Electronics cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.
Ok